Exhibition
"Horsepower" Knutstorp 2015-09-05/06

Exhibition Cowgirl
Exhibition - Cowgirl
Ungstoet China con Kannan F efter hopphingsten Kannan. Fadern har klivit upp på förstaplatsen på världsrankingen över bästa avelshingstar inom hoppning. Kannan har varit bland topp 10 sedan 2010, 2:a sedan 2012 och är nu 1:a i världen! Kannan är fader till världskända hopphästen Nino des Buissonnets som vann OS-guld i London 2012 och tog en silvermedalj i World Cup finalen 2012. 
Exhibition Don’t Stop
Exhibition - Don’t Stop
Livet är för kort för att bromsa.
Exhibition Circuit Paul Ricard
Exhibition - Circuit Paul Ricard
Den 1 juli 1973 tog Ronnie Peterson sin första GP-seger någonsin.Han tog den på Circuit Paul Ricard i Le Castellet, Frankrike.
Exhibition V for Victory
Exhibition - V for Victory
Under andra världskriget populariserade Winston Churchill segergesten som sedan dess används världen över. Segern i Trofeo Pirello Am med Scuderia Autoropa på Circuit Paul Ricard , 26 juli, 2015, resulterade i ett V-tecken.
Exhibition Recycle
Exhibition - Recycle
Palmträdet på Yas Marina Circuit är gjort av däck och ger återvinning en helt ny dimension.
Exhibition FXXK
Exhibition - FXXK
Teknisk och komplex men ändå vacker, La Ferrari FXXK . Med 1050 hästkrafter kallas La Ferrari FXXK för ett monster. Designen av FXXK:n gav helt nya möjligheter för belysningen på bilen. Den har mycket små, uttrycksfulla strålkastare. Som slutna ögon.
Exhibition Focus
Exhibition - Focus
”Sinnet är allt. Du blir vad du tänker. ” – Buddha
Exhibition Fiat lux
Exhibition - Fiat lux
Varde ljus – latinets Fiat Lux. Som kristaller är strålkastarna på Yas Viceroy, Abu Dhabi. Solen går ner och snart är det kolsvart men ljuset från strålkastarna lyser fortfarande.
Exhibition On your marks
Exhibition - On your marks
Holländske Webster (2003) e. Krack C – Ulft. Den vackra dressyrvalacken gör sig redo för J/YR-EM i Arezzo, Italien 2014. Ny tävling med ny miljö och ny box. En tävlingshäst är alltid redo för startsignal oavsett plats. Likt en racerförare.
Exhibition Lap of honor
Exhibition - Lap of honor
Efter segern i racet återstod ärevarvet och publiken fanns med vid stängslet. Med 27,4 grader i luften låg värmen het runt bilarna. Scuderia Autoropa tog en seger i Trofeo Pirello Am.
Exhibition Snow Polo
Exhibition - Snow Polo
Hästpolo har spelats i mer än 2600 år men för cirka 30 år sedan spelades snöpolo för första gången. Det spelades på den frusna sjön i St. Moritz och spelas nu runt om i världen från Aspen i Colorado till Cortina i Italien och Tianjin i China. I St. Moritz ligger utmaningen i att spela 1850 meter över havsnivå i en iskall miljö där världen är vit.
Exhibition The Cartier Trophy
Exhibition - The Cartier Trophy
Den 1 februari 2015 vann Team Cartier finalen i Snow Polo World Cup - St. Moritz - mot BMW med siffrorna 10-2.5.
Exhibition Winter Game
Exhibition - Winter Game
Snöpolo jämfört med tradionell polo spelas på en mindre plan gjord av kompakt snö eller på en frusen sjö. Detta gör spelet snabbare och svårare. Som racing.
Exhibition Scuderia
Exhibition - Scuderia
Formula One ”Finali Mondial” Valencia, 2010. Stallet är redo och Felipe Massa väntar i förarsätet.
Exhibition Refrigerator
Exhibition - Refrigerator
Den som rör stallets öl på kylning ska dö!
Exhibition Burnout
Exhibition - Burnout
Fernando Alonso bjuder på en burnout i den friska novemberluften på Valencia Street Circuit år 2010.
Exhibition Dressage Horse
Exhibition - Dressage Horse
Dressyrhästen utför rörelser som härstammar från det militära. Inför tävling flätas och knoppas manen så att halsens position och böjning ska bli enklare för domaren att bedöma. Domaren dömer ekipaget utifrån rörelsernas utförande, takt, schvung och harmoni. Detaljerna är lika viktiga som helheten.
Exhibition Piero Ferrari
Exhibition - Piero Ferrari
Året är 2014 och Kimi Räikkönen är tillbaka hos Ferrari. Tillsammans med Piero Ferrari och Amedeo Felisa visar han upp sig på ”Finali Mondial” i Abu Dhabi.
Exhibition Dressage Rider
Exhibition - Dressage Rider
Enligt tradition bär dressyrryttaren svart frack och hatt. Håret är uppsatt i en stram knut. Ett stilrent ekipage som förenklar för domaren att se hästens rörelser för bedömning.
Exhibition Totilas
Exhibition - Totilas
Dyraste dressyrhästen någonsin såldes år 2010 för mer än 100 miljoner svenska kronor.
Exhibition St. Moritz
Exhibition - St. Moritz
Pionjärer i St. Moritz startade vinterresorna i världen år 1864! Innan dess var det otänkbart att åka till snön och kylan på semester. Sedan dess har mycket hänt och staden har haft två olympiska vinterspel. Varje vinter spelas det snöpolo på den frusna sjön.
Exhibition Horsepower
Exhibition - Horsepower
Fordons motoreffekt anges i måttenheten hästkraft. Begreppet har sitt ursprung för att beskriva hur många hästars arbete ångmaskiner kunde ersätta på 1780-talet men används ännu idag - 235 år senare. Bilden visar en hästkraft.